18 Kasım 2008 Salı

Bize Kırmızı Çok Yakışıyor..


Değişen yönetim sonrasında Galatasaray Store'nin katettiği yol takdire şayan.. Gerek mağazacılık anlayışında mimari, gerekse ürün çeşitleri açısından taraftarı hoşnut eden gelişmeler yaşandı..Ürün çeşitlendirmeleri, yeri geldiğinde günlük hayata uygunluk gözeten anlayışlarıyla dikkat çekiyorlar.. Atkı reyonlarına getirecekleri bereketi ise halen dört gözle bekliyoruz.. A.Polat'ın ürün pazarlama işine verdiği önemi de, bir röportajında " karşı kıyıya karşı geride kaldığımız bir nokta " şeklinde özetleyişinden hatırlıyoruz.. Galatasaray Store' un tek sıkıntılı yanı ise fiyat politikası..


Şu resimde en sağda gördüğünüz kapşonlu yağmurluk için 109.5 YTL, yanındaki siyah mont için 139.5 YTL, soldan ikinci büyük logolu kırmızı polar için 114.5 YTL ve en soldaki kapşonsuz yağmurluk için 99.5 YTL ödemeniz gerekmektedir..

Taraftar arasında naçizane gözlemlediğimiz, satışlar geçmiş yönetimlere göre daha iyi.. Tabiki ilk paragrafta bahsettiğimiz güzelliklerden sebep.. Amma velakin, hakkında herkesin ' Budur ' dediği bu tip güzel ürünlerin, sadece yüksek fiyatlarından ötürü karambole gitmesine yazık oluyor.. Hem daha az satış rakamlarında kalan güzelim ürünlere, hem de onlara sahip olmak isteyen bizlere..