28 Ocak 2009 Çarşamba

Herkese bir bone..


Temiz birey, temiz Karşı, temiz tribün, temiz lig, temiz toplum için "herkese bir bone" adlı kampanyamızı lanse etmek için dün ilk önce kendimizden başladık. Bireyden yola çıkıp toplumlara ulaşmayı hefefleyen bu kampanyamız altında çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.

2 maçtır Sivassporla oynadığımız karşılaşmalardaki yanlı hakem yönetimi hepimizin canını sıkmış vaziyettedir. Bundan sebep MHK bünyesindeki A'dan Z'ye herkese bir bone verme kararı aldık. Hatta hijyenik eldiven, hijyenik kart, hijyenik düdük şeklinde oluşan bir set, paketler halinde hazırlanmaktadır.

Basın ve medyanında ört bas çabalarıyla üstü kapatılan konular bir dalga gibi büyüyor. Bir gün kendi dalgalarında boğulurlar topu inşallah. Tabii bu kampanyamıza ait bir slogan değil. Kampanyamızın adı altında düşündüğümüzde; sıhhi bir ortam olmadığına inandığımız bu mecralarda uğraş altında olan herkese bir bone vererek beyinlerinden fışkıran pis fikirlerin ve kirli düşüncelerin etrafa sıçramasını engelleme niyetindeyiz. Hatta hijyenik kalem, hijyenik klavye, hijyenik beyin, hijyenik göz, hijyenik kulak ve hijyenik dil'den oluşan bir set, paketler halinde hazırlanmaktadır.


HERKESE
BİR BONE!