4 Şubat 2009 Çarşamba

Hayırlısı ...

Bayan Basketbol Takımımız FIBA Eurocup rövanş maçında Güney Kıbrıs'tan AEL Imperial ile oynuyor. İlk maç kaybedildi ve ismimizi çeyrek finale yazdırabilmemiz için 3 farklı bir galibiyete ihtiyacımız var. Gerek maçın önemi gerekse ilk maçta yarım kalan hesabı kapatmak için Galatasaray taraftarı herzamanki gibi salonda yerini alacak..

Hatırlanacağı üzere geçen sene de 2 takım eşlemiş ve hem orada hem Aydan Siyavuş'ta tokatlayıp yolumuza devam etmiştik. İstanbul'daki maça yaklaşık 50 kadar Rum taraftar gelmiş, hem türkçe hem ingilizce " Irkçılığa karşıyız\2 millet kardeştir " pankartları açmışlardı. Bu dostane yaklaşımları ile maç boyu susmayan kafası 1 milyon taraftar modellerine gayet misafirperver davranmıştık. Renklerindeki ofsayt durumundan ötürü atkı değişimi taleplerini nazikçe geri çevirsekte hayırlı yolculuklar dileyip otobüslerine bindirmiştik. Bu seneki eşleşmede geçen hafta Kıbrıs'ta oynanan ilk maçta hem takımımıza hem taraftarımıza yaşattıklarının ardından aynı grubu salonda yine görebilmeyi arzu ediyoruz..

En büyük temennimiz, oyuncularımızın şubede yaşanan karmaşadan kendilerini soyutlayıp sadece ama sadece maça konsantre olabilmeleridir..


FIBA EUROCUP 16' LI FİNAL RÖVANŞ MAÇI
GALATASARAY & K.V. IMPERIAL AEL

05.02.2009 19:30
@Aydan Siyavuş S.S.