11 Nisan 2009 Cumartesi

Hell'e bi gel..

** Sezonun bitmesine tek haneli haftaların kaldığı süreçte, taraftarın en önemli maçı geldi. Taraftar her büyük maçta yaşadığı Biletix zulmünü bir kez daha tattı. Fakat sonuç değişmedi ve karaborsa yine nevalesini doğrultup maç gününü beklemeye başladı. Gerekli merciilerin gerek gişelerde gerekse stadyum çevrelerinde fink atan bu illeti neden görmezden geldiği ise hala bir muamma. Takımını izlemekten başka bir amacı olmayan kombinesiz taraftara sabır dilemekten başka elden gelenimiz yok.

** Suyun karşı tarafında ise UEFA yürüyüşümüzün yarattığı ruhsal ve fiziksel örselenme ve etkileşimleri, yerini rahatlamaya ve ulaşım konusunda yapılan ince(!) göndermelere bıraktı. Mecidiyeköy durağını tercih edenlerin Gima tarafı, Zincirlikuyu durağını tercih edeceklerin ise Burger King önünden deplasman girişine en kısa yoldan ulaşabileceklerini hatırlatır, güneşli bir İstanbul gününde vapur keyfinden vazgeçmemelerini öneriririz.

** Ayhan, Nonda ve M.Topal son idmanlarda yerlerini aldılar. M.Topal'ın maç eksikliği onu muhtemelen yedek klübesinde oturtacak. Emre B.'yi nereye oturtacağız henüz belli değil.

** 362. Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanıyor. Galatasaray kendi sahasındaki 166. Fenerbahçe maçına, 77. iç saha galibiyetine çıkıyor. İçerde 30 mağlubiyet ve 59 beraberliğimiz var. Kendi sahamızdaki derbilerde ortalama 1.25 gol oluyor. 1.53 Galatasaray, 0.96 Fenerbahçe golü de bir diğer istatistik.

** Gereksiz bilgiler kuşağının ardından bir hatırlatma da taraftara.. Yapabileceğin en iyi 3 şey, bağırmak bağırmak ve bağırmak..


Ele Güne Karşı
Saldır GALATASARAY!
Nisan 12 @ Sami Yen