21 Ocak 2010 Perşembe

İkinci yarıya başlarken..

24 Ocak'taki Gaziantepspor maçıyla beraber zorlu bir döneme giriyor Galatasaray. Koca bir 17 hafta, Türkiye kupası, Avrupa ligi. Yoğun bir fikstür, iç saha, deplasman, hesap, kitap...

Temmuz ayının ortasında başladı bu sezonun macerası. Önceleri fazlasıyla sevindik, sonra tökezledik, derbi maçında ortaya koyulamayan mücadele hayal kırıklığına uğrattı bizi, sonra yeniden toparlandık. Antalya ve Gençlerbirliği maçlarında ayağa kalktık.

Şimdi önümüzde uzun bir yol var. Galatasaray taraftarının isteği "başarı"dan önce mücadeledir. Mevcut profil zaman zaman değişik ve umulmadık reaksiyonlar gösterse de çoğunluk sahada galibiyetten önce canını dişine takan futbolcuları görmek ister. Son haftasına 2. girilen 14 mayıs 2006 akşamı, Kapalı'daki, Eski Açıktaki pankartlar&bayraklar en basit örneği değil midir bunun mesela?



Galatasaray futbol takımından önce armaya yaraşır bir mücadele sonra da hizmet ettikleri kulübe yaraşır başarılar bekliyoruz. Galatasaray taraftarının da görsel ve işitsel manada üzerine düşeni yapacağına eminiz. Hep birlikte bu uzun ve engebeli yolu aşacağımıza inancımız tam..


Tek yumruk!