7 Şubat 2010 Pazar

Pastırma kokuları..

Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri olması gerektiği gibi Kayserispor Yönetiminden uzak bir loca'dan takip ettiler karşılaşmayı. Kendini nimetten sayarak lüzumsuz beyanatlarda bulunan Kayserili Yöneticiler İstanbula geldiklerinde nerden maçı izleyeceklerini hiç düşündüler mi acaba? Onca yırtınmalarına, ortalığı pastırma kokusuna boğmalarına rağmen 36 senelik galibiyet hasretleri yine kursaklarında kaldı..

Hepsi bir yana; adımız çıktı ya bir kere yıldızlar topluluğuna.. Her yeni maçta ortaya bir tane "kasap" krampon çıkmasa da sanki kem gözler elimizi ayağımız bağlıyor yine... Yeni sezonda bir yerlerimizden konsept çıkartıp logo yaratacağımıza formaların bir köşesine nazar boncuğu işlesek hiç fena olmayacak. Zira bu futbola başka bir izah bulamıyoruz..

Bu arada; Yalçın Ayhan efendi kasaplık bayrağını bu maçlık Hakan Aslantaş'a devretmiş belli ki. Herhalde akşam da arayıp; "Beceriksiz herif sana iş buyuranda hata, neyse hafta içi ben hallederim geriye kalanını.." falan demiştir. Ortalıkta 'futbol erkek oyunu' modunda gezen bu eli satırlılar kendilerine sorsunlar bakalım, Bülent Korkmaz Manchester United karşısına çıktığında kaç yaşındaydı ve hayatında hiç rakibinin ayağını kırmış mıydı?

Kayserispor 0 - Galatasaray 0