8 Haziran 2010 Salı

Kapalı'da yokuz..


Yakın zaman da kombine hadisesi hakkında ki görüşlerimizi dile getirmiştik bu platformda. 7 Haziran Pazartesi günü kombineler satışa çıkartıldı. Belirlenen fiyatlardan gördüğümüz üzere yönetim bizi yine şaşırtmadı!Her şeyi bir yana bırakarak bu konuda yazılacak bir çok şey var fakat biz yine kulübün menfaatlerini ön planda tutarak susuyoruz. Sessizliğimiz, yılmamız ya da olanları görmezden gelecek olmamız manasında asla değildir. Bu konuda şimdilik son sözümüz; Bu kulübün sırrı yıldız oyuncularda, "profesyonel" teknik heyet ve yöneticilerde ve de müşterilerde değil içi saf Galatasaray sevgisiyle doldurulmuş bir aslan bedeninin ruhundadır..

Ne kadar aratsa da geçmişini, buna rağmen ısrarla, inatla sevilsede ve elbette çok özlenilecek olsa da..

Gidişler, bırakışlar fazla koymaz ya; buda öyle bir şey belkide..

Tükettik hep beraber koca Kapalıyı ve bekler olduk istemeyiz dediğimiz Aslantepe'yi...

Gözünü Kapalıda açanların, Kapalıyı hep gözleyenlerin, renkli rüyalar ile boyanan Kapalıda olsak diyenlerin son yıl orada olmamız çokta şart değil kararı bu..

Fazla sorgulamadan, ona buna bağlamadan içten gelen bir karar işte, her zamanki gibi..

Galatasaray büyük bir aşk, mekan tanımayan, zamanı hiç olmayan. Yapayalnız yüreklerimizde büyüttüğümüz ve adına Karşılıksız dediğimiz bir aşk..

Bu sene Eski Açıktayız, bu sene Apdi İpekçi'de, bu sene Burhan Felekteyiz, bu sene deplasmanlardayız..

Ve omuz omuza Galatasarayımıza nice nice kupalar kazandırmak için, tek yumruk olup rakiplerin üstüne çökmek için elimizden ne geliyorsa yine sonuna kadar yapacağız..

Adı farksız her tribünün de bunun için Galatasaray'ın yanında olacağına inanıyoruz, umut ediyoruz..


Galatasaray'ın bekası hayatlarımızın asli görevidir!