3 Eylül 2010 Cuma

Aslantepe hakkında..


Geçtiğimiz sezondan beri dillendirilen bir mevzuydu Aslantepe için kombine fiyatları ve tribün seçimi konusunda ki durum. Yaklaşık bir iki ay önce fiyatlar %99 ölçüde belirlenmişti ama belki değişir umuduyla bekledik. Değişim olduysa da olumsuz yönde olmuş gözüken o ki. Kıyaslama olayı en hoşumuza gitmeyen durumlardan biri olsa da en yakın örnek olarak malum takımın izlediği fiyat politikası göz önünde bulundurulabilinirdi diğer bazı olumsuz konularda bulundurulduğu gibi. Hemen hemen 2 kat fiyat farkı var arada. Bu şartlarda dahi rakip tribünlerin geldiği nokta aşikardır.

Evet her keseye göre farklı bir şeyler düşünülmüş ama taraftarın durumu pek göz önüne alınmamış. En azından 5 numarayla belirtilen katların fiyatları daha uygun ölçülerde tutulmalıydı bu kesin. Taraftarımız rakiplere cehennemi yaşatsın demek, bunu arzulamak güzel ama bunu engelleyebilecek yönde kararlar almak en basitinden ironik bir durum. Kombinelerin 1.5 sezonluk satışa sunulması ise ayrı bir sıkıntı. O stadı dolduracak ve takıma güç katacak olan taraftarsa eğer neden taraftarın istek ve görüşleri bukadar hiçe sayılır anlamak mümkün değil. Eğer son anda bir değişiklik olmaz ise kombineler 20 Eylül tarihinde satışa sunulacak. Bu tarihe kadar yine bir umut Yönetim Kurulu'nun duruma el atmasını bekleyeceğiz.

Şahsi durumumuz ise; imkanlarımızı zorlayıp Kapalı tribünde 5. kat sol tarafta yerimizi almak niyetindeyiz. Yeni tribün yapılanması sonucu eski sistem gibi kombineyi nerden alırsan al istediğin yerde takılırsın uygulaması rafa kalkabilir. Bu sebeple daha önceden bizlerle bu konuda yüzyüze, telefonla, facebook ve mail ile iletişime geçip, tribünde aynı yerde konuşlanmak isteğinde olan tüm tribün dostlarımız içinde bunu durum bilgilendirmesi olarak geçelim.


İletişim;
karsiliksiz@gmail.com
karsiliksiz@ultraslankarsi.com



*
Aslantepe kombine fiyatları camia içerisinde dillenmeye başladığından itibaren özellikle öğrenci kardeşlerimizin akıllarında soru işaretleri ve umutsuzluklar belirmekte gördüğümüz kadarıyla. Bu konuda endişe etmemelerini öneririz. Lakin öğrenciler için kale arkası kısmında ayrılan tribünde özel kombineler çıkartılması muhtemeldir. Kesin olmamakla birlikte sezonluk 350 TL ücreti karşılığı öğrenci kardeşlerimiz tribündeki yerlerini alabileceklerdir. Ayrıca bu uygulama yönetimin bir kıyağı değil en doğal görevi olacaktır..