13 Mart 2009 Cuma

Taraftarı Çıldırmış

Bir düş kurduk bu sene de. Mucizelerin gerçek olmasıyla gözyaşı döktüğümüz tribünlerde, yeni bir zaferin heyecanı kendini hiç saklayamıyor.

14 sene beklerken ' Seni Sevmeyen Ölsün ' çeken tribünün çocukları, ' Boşuna Çekilmedi Bunca Çile ' diyor şimdilerde ve kendini bırakıyor İstiklal Caddesine.. Yağan yağmur durmadıkça Eloy'un ziyaretçilerinin de ardı arkası kesilmiyor. Sığmıyoruz diyor arka taraf önden 3-5 kişi daha girebilsin diye saflarını sıklaştırırken.. Olmadığımız kadar çok oluyoruz, zaten tribünde bir şey izleyemiyoruz bari burada diyor bir diğer ses.. Ön taraf yaklaşan vizelerinden bahsederken barda Kaptan'ın A takımda ilk oynadığı maç tartışılıyor.. Arka taraf hala sığmıyor, perdede ise Alman kanalının zürafaları eşlik ediyor kalabalığa... Ulan bunlar maç falan vermeyecek, 10 dakika kaldı Erdoğan hala röportaj yapmıyor stadda.. 'Stada bağlanın ... ' Almanya'ya kadar ulaşıyor ve yeşil zemin ilk kez kendini gösteriyor. Alman Erdoğan röportaj yapıyor, arka fonda Galatasaray atkıları..


90 dakikalık seans başlıyor. Kopartıyoruz kendimizi dünyadan ve bekliyoruz Galatasaray'ı, aldırmadan çökme tehlikesine.. Yağmur camları döverken girebilmek için içeri artık tamam diyoruz, bu beden nefes aldıkça bu Galatasaray'dan kurtuluşumuz olmayacak..




(Bu platformda yapılan duyurunun ardından EloyBar'a konuk olmak isteyen ancak beklenmedik kalabalığın etkisiyle rahat edemeyen, ekranı göremeyen, üzerine bira dökülen, birası geç gelen, kapıdan dönen Pankart Fanzine okuru tüm Galatasaraylılardan af diler, gösterdikleri anlayış için teşekkür ederiz.. Dayan Gassarayy! )