30 Aralık 2009 Çarşamba

Galatasaraylı Duruşu!

Cefakar taraftarı, sahaya çıkan takımına destek verebilmek için ses tellerini feda etmeye çoktan hazırken,

Anadolu'nun ücra köşesindeki sarı-kırmızı aşığı bir çocuk, radyodan dinlediği maçın son dakikalarında takımın kazanmasını yüreğinin en derininden arzularken,




Boya-tiner kokusunu ciğerlerine misafir etmekte sorun görmemiş tribün emekçileri, tribüne ve takıma biraz olsun katkı verebilmek için her şeyini bu uğurda ortaya koyarken.. Yağmur çamur demeden armanın peşinde koşan, biber gazı yiyen, bir koltukta iki kişi duran tribünün neferleri gerektiğinde hayatları pahasına bu inatlarına devam ederken ve edecekken.. KARŞIlıksız sevdayı yollarına kılavuz edinenler, bundan asla vazgeçmeyecekken.. Kulübünü bir nebze olsun daha da yüceltebilmek uğruna hayatlarını adayan insanları düşünüyoruz.

Bir de Galatasaray Spor Kulübü'ne üyelik için yapılan törene katılmayan eski futbolcularımızı düşünüyoruz...

Mazeretleri olabilir tabii ki, kişilere, olaylara kırgınlık/burukluk da olabilir ama Galatasaray'a karşı tavır alır gibi davranmak yakışık almaz. Hele ki tüm bunları beyanatlara döküp sağda solda konuşmak, o kutsal formayı giymiş isimlerin Kulüp tarihindeki yerlerine ve taraftar gönlündeki değerlerine tamamen zıt düşer. Unutmayın ki; Galatasaray'ı Galatasaray yapan sizler değilsiniz fakat sizi siz yapan Galatasaray'dır.

Aslolan her daim Galatasaray ve şanlı armasıdır.

*Galatasaray'ın 2000 yılı efsane takımının oyuncularından Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Hasan Gökhan Şaş, Arif Erdem, Ümit Davala, Ergun Penbe, Hakan Ünsal, Tugay Kerimoğlu, Vedat İnceefe de Galatasaray Spor Kulübü'ne üye oldular.