2 Ocak 2010 Cumartesi

Direniş !!!

Ne idüğü belirsiz bir amaçla yapılan, saçma sapan bir terbiyesizlikle taraflı tarafsız, aportta bok atmak için bekleyen-beklemeyen herkesin nefretini kazanan bir olay oldu. Bu boku yiyenler tabir'i caiz ise asıldı. Atıldılar işlerinden. Kovuldular. Kıçlarına tekme vurularak hem de. Bundan sonra da basketboldan para kazanacakları şüpheli.

Ama..


Ama kalan sağlar bizimdir..



Bu işle ilgisi olmayan topçuların başına alelacele birtakım adamlar getirildi. Bu adamlar "zor durumda mısın, ne demek abi, hemen geliyorum, kapat tepefonu" diyerek geldi.

Cezalar açıklandı sonrasında federasyondan. Seni küme düşürmüyorum ama sürüneceksin, ve böyle küme düşeceksin dendi. İtiraz edecek ne hal, ne moral, ne de bir umut kalmıştı. Mutluluk dediğimiz küçük karelerin bundan sonra bu şubede yaşanması neredeyse mümkün değildi. Işıklar sönmüş, karanlıkta adımlar atılmaya başlamıştı.

Ve bugün..

Hani hudut dışında büyük bir mücadele örneği gösterip son anda yenilen ya da harbi bir zafer kazanan takımını karşılamak istersin. Apar topar gecenin bir yarısı yeşilköye gidersin. Hoşgeldiniz ulan, aslanlarım benim demek için.. Şu saniyelerde böyle hissediyoruz.Artık bu ligde kalmanız ya da kalmamanız büyük birşey ifade etmez. O lanetli günden beri bu takımı izliyoruz. O daracık salonlara yansıyan şeref mücadelelerinizi görüyoruz. Bu mücadeleyi el verdiği ölçüde sürdüreceğiniz kesin.

Son birşey daha..

Alınlarınızdan öpüyoruz!