4 Ocak 2011 Salı

Cevapsız Sorular




Aşağıdaki isimler ve öznesi olduğu sorular kimseyi övmek ya da yerin dibine batırmak amacıyla konu edilmemiştir. Ancak insanoğlunun imza attığı harikuladeliklerin de temeli sorduğu sorular ve eleştirel yaklaşımıdır, değil mi? Galatasaray'da ise belli başlı konuların ve isimlerin artık sesli biçimde dile getirilmesinin vakti ise çoktan gelmiştir. Zira, 100 yılı aşkın tarihimizin bize yüklediği sorumluluk bu eleştirel bakış açısını gerektirmektedir.


-Keita'nın gönderilme sebebi disiplinsizliği mi yoksa 8 milyon €'luk teklifi görünce tez yazası gelen basiretsiz Galatasaray yöneticileri midir?


-Keita'nın bu forma altında barınmamasını gerektirecek kadar yakışıksız hareketleri olmuş mudur?


-Disiplinsizlikleri ve isteksiz futbolu bahane edilerek kadro dışı bırakılan Misimovic midir dibe vuruşun sorumlusu ya da Hakan Balta, Servet gibi oyuncuların da bunda katkısı hiç mi yoktur?


-Adı, futbol dışı işlere karışan, menajer olduğu iddia edilen Serdar Özkan'ın "cezası" ona ilk 11'de yer verip parçalı formayı teslim etmek midir?


-"İlke", "Galatasaray etiği", "tünelin ucundaki umut dolu günler" gibi edebi kalıpları ağzından düşürmeyen sayın başkanımız, son yaptığı transferle şanlı tarihimizi "şanlı" yapan nice ismin kemiklerini sızlattığının farkında mıdır?


-Galatasaray'ın -anlam veremediğimiz, zaten bir süredir de anlam aramaktan vazgeçtiğimiz- bu gidişinin sorumlulularının yapacağı tek şey istifa değil de nedir?